TRL Hungary Kft.
TRL Hungary Kft.

ERP szolgáltatásaink

Maconomy ERP
bevezetés

A Maconomy ERP rendszer implementálása kulcskompetenciánk, az elmúlt évtizedekben a régió számos országában több mint 70 szervezetnél végrehajtott projektünk garantálja a sikeres és költséghatékony átállást.

Bővebben az ERP bevezetésről

Maconomy ERP
támogatás

A Maconomy vállalatirányítási rendszert használó ügyfeleink számára terméktámogatási, jogszabály-​követési és fejlesztési szolgáltatásokat nyújtunk, biztosítva a naprakész és hibátlan működést.

ERP szolgáltatásainkról részletesen

Maconomy ERP
fejlesztések

Ügyfeleink felmerülő igényei alapján fejlesztőink a vállalatirányítási rendszer kisebb testreszabásait, egyedi funkciók kialakítását vagy akár teljes Maconomy modulok kialakítását is meg tudják valósítani.

ERP fejlesztési tevékenységünk

Maconomy ERP rendszer bevezetés gördülékenyen, gyorsan

Tudjuk, hogy a határidők és a költségek kereteken belül tartása mennyire fontos egy vállalatirányítási rendszer bevezetése során.

Ezért anyacégünk, a Deltek Inc. több mint 20 éves implementációs tapasztalata alapján kialakította a professzionális szolgáltatócégek igényeire szabott PEAK módszertant.

A PEAK módszertan gyakorlati iparág-specifikus tapasztalatokra épül, egy strukturált folyamatmodell képezi az alapját, amely skálázható keretrendszert biztosít a Maconomy ERP rendszer bevezetése során. A projekt összetettsége, az ügyfél-elvárások és a projektcsapat összetétele alapján kerülnek kiválasztásra a módszertanban található több mint ötven sablon, egységesített útmutató és best practice közül a szükségesek.

A PEAK módszertan használata a vállalatirányítási rendszer bevezetése során:

- lecsökkenti az ERP bevezetés hasznosulásáig szükséges időt
- megnöveli a felhasználók alkalmazkodásának hatékonyságát
- csökkenti az ERP bevezetés és migráció kockázatait
- optimalizálja a emberi erőforrások, folyamatok és technológiák felhasználását.

ERP szolgáltatások - ERP bevezetés módszertan

Töltse le a PEAK ERP bevezetési módszertan részletes ismertetését tartalmazó brosúránkat a Maconomy ERP rendszer weboldalán!

ERP szolgáltatások: Maconomy vállalatirányítási rendszer támogatás

ERP rendszer támogatás és upgrade

Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése hosszú távú elkötelezettséget jelent mindkét fél számára, ezért nagy figyelmet fordítunk a Maconomy ERP támogatására.
Meglevő ügyfeleink számára folyamatos terméktámogatási és rendszer frissítési (upgrade) szolgáltatásainkkal biztosítjuk a Maconomy ERP rendszereik naprakész és hibátlan működését.

Ügyféligények

Fontosnak tartjuk a Maconomy vállalatirányítási rendszerre vonatkozó ügyféligények megfelelő kezelését. A bejelentett kéréseket munkatársaink megvizsgálják és felvázolják a megoldási lehetőségeket, szükség esetén a Deltek szakértőinek bevonásával.

ERP változáskövetés

A Maconomy vállalatirányítási rendszer tulajdonosa, a Deltek Inc. világszerte követi a piaci és technológiai igényeket. Fejlesztői csapatuk az ügyféligények és a műszaki változások alapján folyamatosan végzi a szükséges módosításokat. Ez a módszer a legjobb gyakorlatok beépülését is biztosítja a rendszerbe.

A hazai jogszabályi és törvényi kötelezettségek követése a TRL Hungary Kft. feladata, a Maconomy ERP rendszer esetleges változásairól, újdonságairól és frissítéseiről ügyfeleinket tájékoztatjuk.

ERP rendszer IT támogatás

IT szakértőink támogatják ügyfeleinket a Maconomy vállalatirányítási rendszer használata során felmerülő informatikai igényeik és problémáik szakszerű kezelésével.

További részletes információk a Maconomy ERP rendszer támogatásáról

Egyedi fejlesztések a Maconomy ERP rendszerben

Legyen szó egyszerűbb paraméterezési kérdésekről, kisebb vagy nagyobb fejlesztésekről, a TRL Hungary Kft. informatikai fejlesztői csapata ügyfelei rendelkezésére áll.

Naprakészen követjük a piaci igényeket, megpróbáljuk a várható ügyféligényeket előrejelezni, illetve a Deltek és a TRL Hungary Kft. programozói folyamatosan végeznek kisebb és nagyobb fejlesztéseket annak érdekében, hogy a sztender Maconomy megoldás is megfeleljen az általános elvárásoknak.

A TRL Hungary Kft. jelentősebb saját fejlesztései közé tartoznak az alábbiak:
- Maconomy Media Module: a marketing kommunikációs cégek média menedzsment feladatait integráltan kezelő ügynökségi megoldás
- Maconomy HelpDesk: a Maconomy sztenderd verzióját kiegészítő bejelentés kezelő modul
- Maconomy SmartShop :a kereskedelmi tevékenységet is folytató ügyfeleink tevékenységét támogató fejlesztés